Pages Menu
Categories Menu

Wat doe ik

Iedere ondernemer en zijn onderneming zijn uniek en daar beginnen wij. Op maat gemaakt, persoonlijk advies en business coaching om jouw onderneming de nodige kickstart te geven of te positioneren. Ik ben een sparringpartner voor de ondernemer.

Mijn aanpak is onderverdeeld in 3 fases, een 3 stappenplan:

  1. Je onderneming, klopt de basis? Als jij nog geen basis hebt, dan ondersteun ik je in de inrichting.
  2. Je resultaat, hoe kun je je resultaat maximeren en efficiënt werken.
  3. De persoonlijke basis, met een oog voor de ondernemer. Mentale gezondheid en persoonlijke ontwikkeling.

Voorafgaand aan een business coaching traject vindt een vrijblijvend intake gesprek plaats. Wij gaan in overleg over wat je behoeften zijn en waar ik je van dienst kan zijn. Je bedrijf is uniek, dus er wordt een op maat gemaakt stappenplan voor je samengesteld. Het is voor mij belangrijk dat er een klik tussen ons is en dat er een goede basis is om de samenwerking aan te gaan.

Voor verdere uitleg, zie de pagina “Hoe doe ik het”.