Pages Menu
Categories Menu

Wie ben ik

Nadine-1139aIk ben Nadine van Rooij. Accountant turned coach. Ik kom oorspronkelijk uit Zuid-Afrika, ben verhuisd naar Nederland voor de liefde en inmiddels ben ik ook moeder.

Mijn verhaal begint in de wereld van de financiƫle dienstverlening waar ik werkte als accountant. Ik kwam erachter dat het helpen van mensen bij het realiseren van hun ambities mijn passie is. Na 12 jaar verliet ik het accountantskantoor waar ik werkte om als fulltime business coach te gaan werken.

Mijn ervaring is dat te veel ondernemers hun ambities en potentie niet kunnen realiseren omdat ze niet weten waar ze moeten beginnen, hoe ze hun administratie of financiering moeten structureren en niet de zekerheid hebben dat hun plan realiseerbaar is.

Voor mij is het gehele plaatje belangrijk. Je droom, een concreet plan, een gezond bedrijf, maximale winst en als laatste, een gezonde jij, want uiteindelijk ben jij je bedrijf.

Ik volgde mijn accounting opleiding aan de Universiteit van Kaapstad en mijn coaching opleiding bij de Strong Foundation. Ik ben gekwalificeerd als accountant en coach. Ik spreek Nederlands, maar de coaching kan ook in het Engels plaatsvinden.