Selecteer een pagina

One-on-one Coaching

Breek weg en beweeg vooruit

Workshops

Wij bieden verschillende live dagen en online workshops aan over diverse onderwerpen.

One-on-one Coaching

Één-op-één identity coaching kan persoonlijk of via videobellen in het Engels of Nederlands.

DISC: Persoonlijkheidsanalyse

Je krijgt inzicht over hoe jij en je team met uitdagingen, problemen, mensen, verandering en procedures omgaat.

Identity in Business

Identity coaching met de focus op jou als ondernemer, jouw bedrijf en jouw medewerkers.

Wat is Identity Coaching?

Coaching is een proces waarin ik je help om een concreet plan te maken waardoor je vooruit kunt bewegen en los kunt breken van destructieve patronen en negatieve of belemmerende gedachten of gedrag. Met Identity Coaching kijken wij ook naar hoe jouw identiteit is opgebouwd, jouw “wie ben ik”, jouw kernwaarden, persoonlijkheid, jeugd, verleden, grenzen en overtuigingen.

Voor ondernemers bespreken wij onder andere jouw ideeën en zetten ze om in concrete doelen en plannen. Wij bespreken je do’s en don’ts en als uiteindelijk doel creëren wij rust in je hoofd.

Wat kan ik verwachten van de coaching?

Coaching is niet waar ik je advies geef en je problemen voor je ga oplossen. Coaching is waar ik door middel van een gesprek en goede, gerichte vragen je help om vooruit te bewegen. Daarvoor gebruik ik, in overleg, verschillende technieken waaronder de DISC persoonlijkheidsanalyse. Soms gaan we terug naar het verleden en soms kijken wij alleen vooruit. Coaching is een persoonlijk ding en geen coachingsgesprek ziet er hetzelfde uit.

Werk je ook met groepen?

Ja, coaching van groepen en teams is ook mogelijk. Meestal werken wij dan met de DISC persoonlijkheidsanalyse.

Moet ik een probleem hebben om gecoacht te worden?

Nee, je hoeft geen probleem te hebben, MAAR je moet wel een doel hebben. Wij coachen altijd ergens naar toe. Een doel kan alles zijn van “meer inzicht in mijn eigen functioneren”, “ik wil meer zelfverzekerd zijn” tot bij “ik wil een bedrijf starten”. 

Coach je ook mensen met een burn-out?

NEE: Als je net thuis kwam te zitten en nog in het midden van je mentaal en fysiek herstelproces zit. In deze fase moet je jezelf de ruimte geven om te herstellen, te rusten en te accepteren wat er gebeurt is.

JA: Als je al daardoor bent. Dan kan ik je helpen met het identificeren van het probleem (reden voor burn-out), oude patronen doorbreken en nieuwe goede patronen vormen.

Wat voor opleidingen heb je eigenlijk?

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in persoonlijkheden, motieven en hoe onze hersenen in elkaar zitten en functioneren. Ik heb een Bachelor of Commerce en heb daarna een opleiding als Life Coach en DISC Trainer gevolgd. Ik ben bezig met een HBO in Toegepaste Psychologie. Vanzelfsprekend neem ik mijn levenservaringen ook erin mee.

Wat is NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)?

Neuro: Zowel de fysieke componenten als de mentale en emotionele componenten van onze neurologie.

Linguïstisch: Heeft betrekking op de taal die wij gebruiken, in het bijzonder hoe wij met anderen communiceren en, nog belangrijker, hoe wij met onszelf communiceren.

Programmeren: Te zien als onze interne besturingssysteem, is programmeren de manier waarop onze ervaringen, gedachten en emoties uit het verleden alle aspecten van ons leven beïnvloeden.

Identity Coaching Quiz

Twijfel je of identity coaching iets is voor jou?

Kun je jezelf vinden in de stellingen of beantwoord je “ja” op één van de vragen hiernaast? Dan is persoonlijke of business identity coaching iets wat bij jou past en wat je duidelijkheid kan geven.

Loop je vaker tegen jezelf aan?

Heb je een gesprekspartner of sparringpartner nodig?

Ik heb nooit geleerd wie ik ben en wat ik leuk vind.

Ik geloof niet dat ik waardevol ben.

Ik reageer een zekere manier omdat ik gekwetst ben in het verleden.

Ik ben te onzeker om te ondernemen.

Ik vind het moeilijk om mijn medewerkers aan te sturen.

Zou je graag willen weten welke persoonlijkheidsstijl je hebt?

Zou je graag willen leren beter te communiceren?

Mijn Werkwijze

Ik vind het fijn om met een intakegesprek te beginnen. Het is belangrijk dat je je op je gemak voelt. Gedurende het intakegesprek hebben wij het even over waarmee je zit en of ik inderdaad de juiste match ben voor je.

Daarna spreken wij een traject of eerst een eenmalige sessie af. Omdat iedere cliënt uniek is bepalen wij samen een passend traject. Bij trajecten van meerdere sessies staat er een bijpassende korting tegenover. 

Sessies kunnen worden gehouden bij mij op locatie of door middel van video-bellen. 

Eenmalige sessie

Er is bijna altijd meer dan één sessie nodig in coaching, maar als je het even een keer wilt proberen of bekend bent met coaching en gewoon even een gesprekspartner of sparringpartner nodig hebt, samen een planning wilt maken of je focus terug wilt krijgen is één sessie ideaal. 

€85

Coaching trajecten

Gedurende het intakegesprek hebben wij het over waarmee je zit of waar ik je mee kan helpen. Aan de hand daarvan spreken wij een bijpassend traject en uurtarief af. Coaching trajecten kunnen ook worden gecombineerd met korte bel-afspraken of andere soorten contactmomenten.

Offerte

Ik wil in mijzelf investeren!