Selecteer een pagina

Nadine van Rooij

Identity Coach

Hoi, Ik ben Nadine!

Fijn dat je meer over mij wilt weten… 

Mijn Verhaal

Ik ben Nadine van Rooij. Accountant turned coach. Ik kom oorspronkelijk uit Zuid-Afrika, ben verhuisd naar Nederland voor de liefde en inmiddels ben ik ook een mama van twee.

Mijn verhaal begint in de wereld van de financiële dienstverlening waar ik 14 jaar werkte als accountant. Ik hield me al van jongs af bezig met de mens en hoe wij in elkaar zitten. Ook in de zakenwereld liep ik constant tegen uitdagen aan, mensen die niet weten wie ze zijn, gebroken mensen, mensen die niet weten hoe om te communiceren of hun emoties te reguleren, burn-outs etc. De lijst was lang en hoe meer mensen ik aanstuurde hoe duidelijker werd het probleem. Toen heb ik in 2013 besloten om een opleiding voor Life Coach te volgen en coach te worden. Eerst als Business Coach alleen voor ondernemers en toen als Identity Coach.  

Tegenwoordig help ik mensen om weg te breken van het verleden dat ze heeft gevormd. Ik help mensen om te ontdekken wie ze echt zijn, wie ze mogen zijn en wie ze kunnen worden in het leven.

Voor mij is het gehele plaatje belangrijk. Wat je gelooft van binnen bepaalt wat je zult bereiken. Je kunt je verleden niet veranderen, maar het hoeft niet je toekomst te bepalen.  

Ik volgde mijn accounting opleiding aan de Universiteit van Kaapstad en mijn coaching opleiding bij de Strong Foundation. Ik ben gekwalificeerd als accountant, coach en DISC trainer. Ik spreek Nederlands, maar de coaching kan ook in het Engels plaatsvinden.

Mijn Waarden

Authenticiteit

Authenticiteit was nog altijd een groot thema in mijn leven. Ik heb de overtuiging dat iedere persoon uniek is en wanneer wij dat kunnen accepteren en liefhebben dan ervaren wij echte vrijheid.  

Liefde

Voor mij draait alles om onvoorwaardelijke liefde. Wij moeten eerst leren om onvoorwaardelijk van onszelf te houden en dan onvoorwaardelijke liefde tonen aan de mensen om ons heen. Onvoorwaardelijke liefde motiveert.

Vrede

Een hoofd vol rust en een hart vol vrede kunnen nuchter denken, reageren en goede beslissingen maken. Wanneer wij vrede en rust ervaren kunnen wij onze emoties en reacties beter sturen en meer bewustwording creeren.

Mijn Werkwijze

Ik vind het fijn om met een intakegesprek te beginnen. Het is belangrijk dat je je op je gemak voelt. Gedurende het intakegesprek hebben wij het even over waarmee je zit en of ik inderdaad de juiste match ben voor je.

Daarna spreken wij een traject of eerst een eenmalige sessie af. Omdat iedere cliënt uniek is bepalen wij samen een passend traject. Bij trajecten van meerdere sessies staat er een bijpassende korting tegenover. 

Sessies kunnen worden gehouden bij mij op locatie of door middel van video-bellen. 

Heb je nog vragen?